Forum Bugs

Want something added or changed? Let yourself be heard here!
ChicagoStrong
General Manager
Posts: 8,207
And1: 1,537
Joined: Dec 04, 2011
     

Re: Forum Bugs 

Post#101 » by ChicagoStrong » Tue Oct 16, 2012 3:26 am

Visiting the forum has driven up my browser's memory usage in the past couple of days.
User avatar
SichtingLives
RealGM
Posts: 30,168
And1: 11,470
Joined: Mar 25, 2009

Re: Forum Bugs 

Post#102 » by SichtingLives » Tue Oct 16, 2012 1:44 pm

still a problem.
sauce and gravy turkey ham sandwich biscuits corn and gravy
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 40,588
And1: 2,509
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#103 » by Howard Mass » Sat Nov 10, 2012 12:10 am

Please let me know if there are still problems.
sisq0kidd
Junior
Posts: 252
And1: 12
Joined: Jul 17, 2009

Re: Forum Bugs 

Post#104 » by sisq0kidd » Tue Nov 20, 2012 11:01 pm

The problem has returned.

It's even worse this time around. I'm having to wait for all sorts of ads to load and I'm also being redirected to different websites.
a_sensei
Veteran
Posts: 2,676
And1: 286
Joined: Sep 29, 2005

Re: Forum Bugs 

Post#105 » by a_sensei » Tue Nov 20, 2012 11:04 pm

I am having this problem as well.
Inigo_Montoya
Pro Prospect
Posts: 865
And1: 42
Joined: Jun 07, 2012
Location: Sacramento, CA

Re: Forum Bugs 

Post#106 » by Inigo_Montoya » Tue Nov 20, 2012 11:52 pm

I'm having problems as well. I can only load pages if I stop them before they can completely load, or try to load anyway. Looks like my browser is hung up on something from directagain.net

using Chrome with adblock plus btw
User avatar
omerome
RealGM
Posts: 11,791
And1: 1,833
Joined: Aug 22, 2004
Location: Towson, MD

Re: Forum Bugs 

Post#107 » by omerome » Wed Nov 21, 2012 12:08 am

Inigo_Montoya wrote:I'm having problems as well. I can only load pages if I stop them before they can completely load, or try to load anyway. Looks like my browser is hung up on something from directagain.net

I am getting the same issue too.
User avatar
emunney
RealGM
Posts: 33,036
And1: 3,767
Joined: Feb 22, 2005
Location: Trusting in Thannies

Re: Forum Bugs 

Post#108 » by emunney » Wed Nov 21, 2012 12:57 am

Also using chrome with adblock. I manually blocked the following and everything is fine again:

directagain
diamondtraff
adsites
hotfeed
onsitemarketplace

So it's one or more of those.
Mega Giannis!
NY Daily News wrote:Eddy Curry claims he slept for only two hours Sunday night because he couldn't stop thinking about ghosts.
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 40,588
And1: 2,509
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#109 » by Howard Mass » Wed Nov 21, 2012 7:21 pm

I believe the problem has been fixed.

Please let us know if the problems still occur.
User avatar
M4P
Veteran
Posts: 2,525
And1: 544
Joined: Aug 29, 2008

Re: Forum Bugs 

Post#110 » by M4P » Mon Dec 10, 2012 3:16 am

Recently I've noticed a lot of poster's having the title "suspended" under their avatars. Is this a bug? Because I highly doubt that so many posters have been suspended.
baki wrote:
M4P wrote:I don't think he's a troll more so than the fact that he's an impressionable teenager that's looking for And1s.


Yeah, a teenager who drives a GTR and owns a beach house.
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 40,588
And1: 2,509
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#111 » by Howard Mass » Tue Dec 11, 2012 1:44 am

M4P,

It is indeed a forum bug that we are working to fix.
lightfoot
Sophomore
Posts: 146
And1: 33
Joined: Aug 18, 2012
Location: Miami, FL
 

Re: Forum Bugs 

Post#112 » by lightfoot » Sun Jan 6, 2013 5:13 pm

Does the "unread posts" icon work for other people? It is not working for me. This is the little yellow icon, 2nd from the left, on the threads page. If you click it, you're supposed to be taken to first unread post in the thread, but it always takes me to the first post.

I'm logged in and have cookies enabled.
User avatar
Stannis
Forum Mod
Forum Mod
Posts: 7,222
And1: 503
Joined: Dec 05, 2011
Location: United States
     

Re: Forum Bugs 

Post#113 » by Stannis » Mon Jan 7, 2013 1:31 am

lightfoot wrote:Does the "unread posts" icon work for other people? It is not working for me. This is the little yellow icon, 2nd from the left, on the threads page. If you click it, you're supposed to be taken to first unread post in the thread, but it always takes me to the first post.

I'm logged in and have cookies enabled.

Which browser are you using?

It works for me on IE9.

Sometimes, I get the same issue. And these are the conclusions I have came up with:
- I remember getting this issue using the FireFox browser.
- It also existed when I use my University's computers in the lab. So maybe, this issue exists when you are on a network that is heavily protected?
- The issue also exists when I am on my smartphone.
Image

Emmanuel Mudiay
lightfoot
Sophomore
Posts: 146
And1: 33
Joined: Aug 18, 2012
Location: Miami, FL
 

Re: Forum Bugs 

Post#114 » by lightfoot » Mon Jan 7, 2013 7:40 pm

Using Firefox 17.0.1 and Windows 7 from PC on home connection (no firewall, etc.). I don't have this problem on other forums, which seem to be using the same software (vBulletin?).

Edit: just noticed this is a phpBB board, not vBulletin.
User avatar
Stannis
Forum Mod
Forum Mod
Posts: 7,222
And1: 503
Joined: Dec 05, 2011
Location: United States
     

Re: Forum Bugs 

Post#115 » by Stannis » Mon Jan 7, 2013 9:28 pm

lightfoot wrote:Using Firefox 17.0.1 and Windows 7 from PC on home connection (no firewall, etc.). I don't have this problem on other forums, which seem to be using the same software (vBulletin?).

Edit: just noticed this is a phpBB board, not vBulletin.

Have your tried a different browser?

Try Internet Explorer.
Image

Emmanuel Mudiay
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 40,588
And1: 2,509
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#116 » by Howard Mass » Tue Jan 8, 2013 12:53 am

Were going to work on this browser issue when we update the forums.

We regret the troubles.
lightfoot
Sophomore
Posts: 146
And1: 33
Joined: Aug 18, 2012
Location: Miami, FL
 

Re: Forum Bugs 

Post#117 » by lightfoot » Tue Jan 8, 2013 3:12 pm

Good to know, thank you.
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 40,588
And1: 2,509
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#118 » by Howard Mass » Tue Jan 8, 2013 6:08 pm

No Problem.
User avatar
rockmanslim
Lead Assistant
Posts: 5,192
And1: 1,019
Joined: Jul 15, 2008
Location: off looking for a "high oiled machine"
 

Re: Forum Bugs 

Post#119 » by rockmanslim » Thu Jan 24, 2013 4:11 am

was getting a mysql error, "too many connections". was it because toronto was beating the heat for a little while there? i know toronto fans are the biggest group on realgm.
click

"Harden's a guy that averages 26 in the NBA, but if he was on the playground with you he'd only average about 5 because they wouldn't let him get those free throws." --Scott Hastings, April 6, 2013


Image
User avatar
Scraptor
Lead Assistant
Posts: 5,256
And1: 1,859
Joined: Nov 17, 2005

Re: Forum Bugs 

Post#120 » by Scraptor » Thu Jan 24, 2013 4:12 am

Of all the websites I regularly use, RealGM is the least reliable. For the first time, I signed up to a different basketball message board because the Realgm forums either go down or trigger my anti-virus (Avast). And in my seven years of using this site the Search function has never been useable.

I hope these issues are being addressed, because I am nearly fed up.

Return to Feedback and Suggestions