Forum Bugs

Want something added or changed? Let yourself be heard here!
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 39,762
And1: 2,341
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#61 » by Howard Mass » Fri Aug 26, 2011 5:13 am

I had the same problem.

Delete all your cookies and all should be good.
User avatar
WiscoKing13
Head Coach
Posts: 6,863
And1: 237
Joined: Jan 03, 2009
     

Re: Forum Bugs 

Post#62 » by WiscoKing13 » Sat Aug 27, 2011 12:30 am

So I really don't want to delete all my cookies, so how I do indivdually delete realgm cookies on firefox?
DanoMac wrote:
bullox wrote:That phone number was an asset to you. You had a direct line to the gm. You've squandered it.


I squandered an asset? Then Hammond taught me well.
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 39,762
And1: 2,341
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#63 » by Howard Mass » Thu Sep 1, 2011 12:55 pm

Unfortunately, I have no idea.
User avatar
5th pick sucks
Veteran
Posts: 2,653
And1: 0
Joined: May 19, 2010

Re: Forum Bugs 

Post#64 » by 5th pick sucks » Mon Jan 16, 2012 1:40 am

While using Realgm trade checker everytime I try to trade John Salmons of the Kings it says he came from that team no matter which team.... Also said Deandra Jordan couldn't be traded untill some year in the 1800's I also had some other issues with it.... Weird AF glitches though.
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 39,762
And1: 2,341
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#65 » by Howard Mass » Wed Jan 18, 2012 12:07 pm

This has been past on to the appropriate person. Please let us know if you run across further problems.
User avatar
5th pick sucks
Veteran
Posts: 2,653
And1: 0
Joined: May 19, 2010

Re: Forum Bugs 

Post#66 » by 5th pick sucks » Mon Jan 23, 2012 8:27 am

Thanks Howard Mass. Sorry if I posted in the wrong area
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 39,762
And1: 2,341
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#67 » by Howard Mass » Mon Jan 23, 2012 12:22 pm

Nah, your good and no problem.
User avatar
tski1972
Bench Warmer
Posts: 1,352
And1: 407
Joined: May 24, 2011
Location: Wow-saw, WI
Contact:
     

Re: Forum Bugs 

Post#68 » by tski1972 » Wed Mar 7, 2012 4:26 pm

Murk wrote:No matter how many times I read a thread, ALL of them continue to say that they have unread posts. Is this happening for anyone else?


it seems every 30 days or so this happens to me. it's rather annoying. the only way I've been able to fix it is to delete the board cookies, but when you do that EVERYTHING resets, so when you go to read a subject it takes you back to the first post. if you read through a lot of the board, this is a giant pain, because you have to figure out what threads you've been actively following and try to find where you were.

I hope this problem can be fixed.
http://twitter.com/MarkIsOld

I don't like country music, but I don't mean to denigrate those who do. And for the people who like country music, denigrate means 'put down'. - Bob Newhart.
User avatar
Rasho Brezec
RealGM
Posts: 49,289
And1: 7,125
Joined: Mar 12, 2008
Contact:
 

Re: Forum Bugs 

Post#69 » by Rasho Brezec » Wed Mar 7, 2012 9:58 pm

Go to the Board index once a day after you read everything you wanted to and click on Mark forums read.
Image
User avatar
dream34
Site Admin
Site Admin
Posts: 3,213
And1: 254
Joined: Jul 29, 2005
     

Re: Forum Bugs 

Post#70 » by dream34 » Mon Mar 12, 2012 11:09 pm

tski1972, does Rasho's advice work for you? I haven't been able to track down the exact bug, it could be anything from a phpbb3 issue to a different browser configuration. Rasho Brezec seems to have a pretty good solution though.
Travis Knight
Head Coach
Posts: 6,956
And1: 447
Joined: Dec 05, 2011
         

Re: Forum Bugs 

Post#71 » by Travis Knight » Tue Apr 24, 2012 4:06 am

For a couple of months now when I use Internet Explorer for RealGM, I get an error and memory use spike. Then RealGM freezes and Internet Explorer asks if I want to stop a script. I select yes, and it starts to work again.

Anyone else?
jcuuofd
Veteran
Posts: 2,522
And1: 163
Joined: Dec 12, 2004

Re: Forum Bugs 

Post#72 » by jcuuofd » Sun Apr 29, 2012 7:03 pm

Why did the forums crash yesterday after the Bulls game? I used to have an animated sig and it is gone now, what happened?
Stunnaboy2K11
Banned User
Posts: 11,332
And1: 32
Joined: Apr 06, 2011

Re: Forum Bugs 

Post#73 » by Stunnaboy2K11 » Sun Apr 29, 2012 8:17 pm

I can't send PMs to anyone, I don't know if it just me or if it is a forum wide issue.
User avatar
dream34
Site Admin
Site Admin
Posts: 3,213
And1: 254
Joined: Jul 29, 2005
     

Re: Forum Bugs 

Post#74 » by dream34 » Tue May 1, 2012 1:32 pm

Shpati21 wrote:For a couple of months now when I use Internet Explorer for RealGM, I get an error and memory use spike. Then RealGM freezes and Internet Explorer asks if I want to stop a script. I select yes, and it starts to work again.

Anyone else?


Has anyone else experienced this? I'll do everything in Internet Explorer today to see if it pops up for me. I'll hopefully be able to target the problematic script then.


jcuuofd wrote:Why did the forums crash yesterday after the Bulls game? I used to have an animated sig and it is gone now, what happened?


We had server issues the other day with the playoffs starting. A bunch of major story lines like Rose's injury and the Knicks-Heat game caused a huge influx of unsuspected traffic that brought down the site temporarily. We tried a couple things like disabling signatures and avatars to keep things running smoothly. I don't know if it was lost because of that, but hopefully it's something you can find again and set it back as your signature.


Stunnaboy2K11 wrote:I can't send PMs to anyone, I don't know if it just me or if it is a forum wide issue.


Is this still an issue? I'll try to send you a PM to see if you can receive them. You can't send them to most users, just mods.
Stunnaboy2K11
Banned User
Posts: 11,332
And1: 32
Joined: Apr 06, 2011

Re: Forum Bugs 

Post#75 » by Stunnaboy2K11 » Tue May 1, 2012 11:20 pm

dream34 wrote:
Stunnaboy2K11 wrote:I can't send PMs to anyone, I don't know if it just me or if it is a forum wide issue.


Is this still an issue? I'll try to send you a PM to see if you can receive them. You can't send them to most users, just mods.


Uh yeah, tried to respond to your PM but it said "Some users couldn’t be added as they have disabled private message receipt."
User avatar
dream34
Site Admin
Site Admin
Posts: 3,213
And1: 254
Joined: Jul 29, 2005
     

Re: Forum Bugs 

Post#76 » by dream34 » Thu May 3, 2012 2:04 pm

Stunnaboy2K11 wrote:
dream34 wrote:
Stunnaboy2K11 wrote:I can't send PMs to anyone, I don't know if it just me or if it is a forum wide issue.


Is this still an issue? I'll try to send you a PM to see if you can receive them. You can't send them to most users, just mods.


Uh yeah, tried to respond to your PM but it said "Some users couldn’t be added as they have disabled private message receipt."


Can someone else confirm if this issue is limited to Stunnaboy or is forum-wide?
User avatar
Rasho Brezec
RealGM
Posts: 49,289
And1: 7,125
Joined: Mar 12, 2008
Contact:
 

Re: Forum Bugs 

Post#77 » by Rasho Brezec » Thu May 3, 2012 7:55 pm

Image

You don't have the PM button like the rest of the admins and mods.
Image
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 39,762
And1: 2,341
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#78 » by Howard Mass » Wed May 9, 2012 11:00 am

Rasho,

Are you still seeing this?

It appears to me in user view that dream34 does have the PM button.
User avatar
Rasho Brezec
RealGM
Posts: 49,289
And1: 7,125
Joined: Mar 12, 2008
Contact:
 

Re: Forum Bugs 

Post#79 » by Rasho Brezec » Wed May 9, 2012 11:11 am

He still doesn't have the PM button.

Image

Image
Image
User avatar
Howard Mass
Site Admin
Site Admin
Posts: 39,762
And1: 2,341
Joined: Feb 20, 2001
Location: Longwood, Florida
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#80 » by Howard Mass » Wed May 9, 2012 11:20 am

Rasho,

I think I found and fixed the problem.

Please let me know.

Return to Feedback and Suggestions


Users browsing this forum: No registered users