Forum Bugs

Want something added or changed? Let yourself be heard here!
User avatar
Winterpeg
Retired Mod
Retired Mod
Posts: 4,727
And1: 4
Joined: Feb 21, 2001
Location: Big Kahuna Burger
Contact:

Forum Bugs 

Post#1 » by Winterpeg » Tue Apr 6, 2010 3:31 am

This thread is dedicated to discussion of any forum bugs or errors.

Is the board broken? Please let us know of any bugs or issues you come across while using the forum. We'll do our best to address any and all issues. If there is a problem related to our advertisements please post it in the All Advertising Questions thread.
User avatar
fudgie
RealGM
Posts: 18,815
And1: 616
Joined: Jul 26, 2007
Location: Poster of the year 2009

Re: Forum Bugs 

Post#2 » by fudgie » Tue Apr 6, 2010 6:27 am

Any plans to fix the error when uploading sigs?
I'd always thought of propane as a dignified lady. But she can also be a dirty girl.
NetsForce
Banned User
Posts: 20,712
And1: 10
Joined: Dec 27, 2006

Re: Forum Bugs 

Post#3 » by NetsForce » Tue Apr 6, 2010 6:29 pm

I'm using Google Chrome and am occasionally getting this error when loading RealGM's front page (a refresh or two generally fixes this problem):

http://i42.tinypic.com/muy7ns.jpg
Hobo Gonzolez
Banned User
Posts: 1,870
And1: 1
Joined: Nov 24, 2009

Re: Forum Bugs 

Post#4 » by Hobo Gonzolez » Tue Apr 6, 2010 7:12 pm

NetsForce wrote:I'm using Google Chrome and am occasionally getting this error when loading RealGM's front page (a refresh or two generally fixes this problem):

http://i42.tinypic.com/muy7ns.jpg

I had this problem earlier today using Firefox.
Rendezvous
Banned User
Posts: 7,926
And1: 7
Joined: Apr 20, 2009

Re: Forum Bugs 

Post#5 » by Rendezvous » Tue Apr 6, 2010 8:45 pm

I keep getting "MySQL server has gone away"
Rendezvous
Banned User
Posts: 7,926
And1: 7
Joined: Apr 20, 2009

Re: Forum Bugs 

Post#6 » by Rendezvous » Thu Apr 8, 2010 1:04 am

DiamondX wrote:I keep getting "MySQL server has gone away"


Anyone one know why?
User avatar
Winterpeg
Retired Mod
Retired Mod
Posts: 4,727
And1: 4
Joined: Feb 21, 2001
Location: Big Kahuna Burger
Contact:

Re: Forum Bugs 

Post#7 » by Winterpeg » Fri Apr 9, 2010 10:18 pm

I'll pass this on to someone who can check on the issue.
User avatar
ARB729
Lead Assistant
Posts: 4,928
And1: 6
Joined: Jan 25, 2006

Re: Forum Bugs 

Post#8 » by ARB729 » Mon Apr 19, 2010 2:38 am

the diamond basketball icon that used to represent the site on firefox (i think they're called favicons) has disappeared since the last forum upgrade
formerly RedSoxFan729
User avatar
WiscoKing13
Head Coach
Posts: 7,300
And1: 307
Joined: Jan 03, 2009
     

Re: Forum Bugs 

Post#9 » by WiscoKing13 » Mon Apr 26, 2010 1:46 pm

Really getting sick of the back button not working once to click into a thread and want to get out.

Also getting really annoyed with the want to be virus that only comes up on your site. It tells you your comp has a virus than in the same window shows a fake windows screen downloading it or something. The virus has done nothing since I just exit out of it and windows one care takes care of it. All in all its just annoying as hell and really this site hasn't run clean for me in over six months.

Atleast you guys cleaned up the page not loading correctly
DanoMac wrote:
bullox wrote:That phone number was an asset to you. You had a direct line to the gm. You've squandered it.


I squandered an asset? Then Hammond taught me well.
User avatar
kyphi
Retired Mod
Retired Mod
Posts: 63,691
And1: 3,651
Joined: Jul 17, 2004
Location: oil can, oil can
   

Re: Forum Bugs 

Post#10 » by kyphi » Mon Apr 26, 2010 3:31 pm

I'm having all kinds of problems with Trojans and Worms.
User avatar
ARB729
Lead Assistant
Posts: 4,928
And1: 6
Joined: Jan 25, 2006

Re: Forum Bugs 

Post#11 » by ARB729 » Mon Apr 26, 2010 8:52 pm

kyphi we're talking about computer problems here
formerly RedSoxFan729
User avatar
kyphi
Retired Mod
Retired Mod
Posts: 63,691
And1: 3,651
Joined: Jul 17, 2004
Location: oil can, oil can
   

Re: Forum Bugs 

Post#12 » by kyphi » Wed Apr 28, 2010 11:44 pm

ARB729 wrote:kyphi we're talking about computer problems here


see how much about computers I don't know?
User avatar
C.lupus
Forum Mod - Timberwolves
Forum Mod - Timberwolves
Posts: 26,711
And1: 5,661
Joined: Nov 02, 2007
Location: Nobody knows where you are, how near or how far.
   

Re: Forum Bugs 

Post#13 » by C.lupus » Wed May 26, 2010 12:04 pm

I don't know if this is a forum bug or an Android 2.1 bug but I thought I'd throw it out there. I can't post replies on my Droid phone. It won't let me choose the reply button - just skips right over it. I can navigate all over the site but just can't reply.
Image
User avatar
vincecarter4pres
RealGM
Posts: 42,770
And1: 644
Joined: May 30, 2005
Location: Raps in 4.
Contact:

Re: Forum Bugs 

Post#14 » by vincecarter4pres » Fri Jun 4, 2010 1:22 am

Is anyone else having a problem where once you hit a certain amount of text, characters or space in the post reply window, it's starts jumping around like crazy while you're typing and you can't see the text you're entering without stopping and scrolling down?
Image
User avatar
Coxy
RealGM
Posts: 26,080
And1: 1,434
Joined: Jun 17, 2008
Location: In Championship Bliss......
   

Re: Forum Bugs 

Post#15 » by Coxy » Fri Jun 4, 2010 6:00 am

vincecarter4pres wrote:Is anyone else having a problem where once you hit a certain amount of text, characters or space in the post reply window, it's starts jumping around like crazy while you're typing and you can't see the text you're entering without stopping and scrolling down?


Absolutely. Came here just for that. I usually run Firefox, but it happens on IE as well. It's got to be the most annoying thing about this site. Hopefully someone see's this, investigates.
and1GS wrote:I think this is a good time to remind everyone that I met a girl DeAndre hooked up with a bit in college and she said he loves to get his salad tossed. Do with that as you will.


Image
Don Draper
General Manager
Posts: 8,534
And1: 330
Joined: Mar 09, 2008
Location: Toxic Toyota Center

Re: Forum Bugs 

Post#16 » by Don Draper » Sat Jun 5, 2010 6:01 am

This a very minor problem but none the less annoying. When i view the sites front page on my smart phone (android) it brings up the mobile optimized version (which is expected). But when I disable the web enabled option on my phone's browser it still shows up. Once my phone switches the user agent it should show me the homepage without the wap subdomain.
User avatar
idajazz
Analyst
Posts: 3,210
And1: 94
Joined: Jan 08, 2002
     

Re: Forum Bugs 

Post#17 » by idajazz » Fri Jun 11, 2010 5:57 pm

My kaspersky anti virus has blocked this several times.

6/11/2010 11:33:44 AM Detected: HEUR:Trojan.Script.Iframer Firefox http:/ /tag.admeld.com/ad/js/78/yardbarkerus/300x250/realgm?t=1276277624305&tz=360&hu=&ht=js&hp=0&url=http%3A%2F%2Fforums.realgm.com%2Fboards%2Fviewtopic.php%3Ff%3D33%26t%3D1013858%26sid%3D1b9c963d578b3bedd37395cf9925089f%26start%3D30
User avatar
enetric
RealGM
Posts: 25,313
And1: 98
Joined: May 24, 2001

Re: Forum Bugs 

Post#18 » by enetric » Thu Jun 17, 2010 5:23 am

vincecarter4pres wrote:Is anyone else having a problem where once you hit a certain amount of text, characters or space in the post reply window, it's starts jumping around like crazy while you're typing and you can't see the text you're entering without stopping and scrolling down?




Having the same problem. Anyone have a solution?
User avatar
dougthonus
Retired Mod
Retired Mod
Posts: 40,790
And1: 1,456
Joined: Dec 22, 2004
Contact:

Re: Forum Bugs 

Post#19 » by dougthonus » Thu Jun 24, 2010 11:34 am

enetric wrote:
vincecarter4pres wrote:Is anyone else having a problem where once you hit a certain amount of text, characters or space in the post reply window, it's starts jumping around like crazy while you're typing and you can't see the text you're entering without stopping and scrolling down?




Having the same problem. Anyone have a solution?


I've tried to replicate this, but I haven't been able to.

What browser are you using, and how much text do you need to enter, could you cut and paste the amount of text into a post for me to try with?
User avatar
Gek
RealGM
Posts: 37,498
And1: 1,461
Joined: Aug 12, 2004
Contact:
       

Re: Forum Bugs 

Post#20 » by Gek » Sat Jun 26, 2010 9:46 pm

dougthonus wrote:
enetric wrote:
vincecarter4pres wrote:Is anyone else having a problem where once you hit a certain amount of text, characters or space in the post reply window, it's starts jumping around like crazy while you're typing and you can't see the text you're entering without stopping and scrolling down?




Having the same problem. Anyone have a solution?


I've tried to replicate this, but I haven't been able to.

What browser are you using, and how much text do you need to enter, could you cut and paste the amount of text into a post for me to try with?



I feel that the use of an adblocker could cause the spacing of the divs or cells or w/e RealGM uses to become glitchy depending on the browser

Return to Feedback and Suggestions